Hoața, surprinsă de camerele de supraveghere

Pentru a nu fi recunoscută, individa s-a costumat și și-a acoperit capul cu o haină.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un bloc din Capitală. Femeia se plimbă preț de câteva minute pe holul scării, cu o mască de protecție pe față. După ce se asigură că vede fiecare cameră care ar putea să îi surprindă fața, suspecta intră în lift, însă nu pentru a pleca, ci pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Citeste si: Doi bărbați au fost reţinuţi într-un dosar de profanare de morminte în Videle

A furat plantele de pe scara blocului

Din lift, individa reușește să smulgă una dintre plante din ghiveci. Apoi, în doar câteva momente, și-a pregătit costumul perfect pentru a nu fi identificată- și-a dat jos hanoracul verde, a rămas îmbrăcată într-o salopeta neagră, iar pe cap și-a pus o haină pentru a-și acoperi chipul și părul. Apoi... a trecut la treabă...Rând pe rând a smuls fiecare plantă, iar pe unele le-a luat direct cu ghivechiul pentru a nu mai pierde timpul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mai mulți tineri din Timișoara au fost surprinși în timp ce furau butelii

Plantele sunt de Aloe Vera și depășesc prețul de 50 de lei în mediul online. Astfel, nu este exclus ca inidvida să le fi furat tocmai cu gândul de a le vinde apoi, mai ales că au beneficii pentru sănătate și sunt unele dintre cele mai căutate.

Oamenii legii nu exclud ca femeia să fi avut și un complice având în vedere că plantele erau destul de voluminoase pentru a le putea căra singură. Până la acest moment, ea nu a fost prinsă.

Citeste si: Apelul lui Christian Sabbagh, după ce pagina oficială de Facebook i-a fost furată

VIDEO: Imaginile surprinse de camerele de supraveghere 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si