Bărbatul s-a prezentat la secția de urgențe deoarece avea o problemă medicală și le-a spus medicilor că vrea să fie protejat.

Pacientul se teme de războiul din Ucraina

Pacientul le-a spus cadrelor medicale că poartă vestă antiglonț pe stradă deoarece vrea să fie pregătit în cazul în care izbucnește un război în apropierea granițelor României.

Incidentul a avut loc luni la spitalul gălățen și a fost relatat de medicul Paul Ichim.

Citeste si: VIDEO| Bătaie între clanuri în Craiova. Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat în altercație

Ce spune medicul despre situația pacientului

„Pe undeva lumea a luat-o rara rău. Dacă un bărbat a venit la urgențe să se consulte, cu vesta antiglonț pe el, pentru că nu știe când începe răzbelul și vrea să fie protejat, ce mai vreți?”, a povestit medicul gălățean.

Bărbatul a primit vesta de la un club de airsoft unde este membru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un băiat de 17 ani a murit după ce s-a înecat la centrul termal de recreere din Balotești

Alertă într-o şcoală din Râmnicu Vâlcea. Un elev de 17 ani a venit la cursuri cu un pistol

Jandarmii din Râmnicu Vâlcea au intervenit la Colegiul Tehnic Forestier după ce conducerea şcolii a semnalat că unul dintre elevi are un pistol asupra lui.

"Minorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2500 lei iar arma a fost ridicată in vederea confiscării", a anunţat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea, pe Facebook.

Jandarmii atrag atenţia că posesorii armelor tip airsoft sau cu aer comprimat au nevoie de avize speciale şi că legea interzice folosirea ambelor categorii in public și transportarea lor încărcate sau la vedere.

"În România, armele de tip airsoft sau cu aer comprimat pot fi achiziționate doar de către cei care au peste 18 ani.”

Citeste si: Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv, după ce şi-a lovit soția cu securea. Acesta a încălcat ordinul de protecţie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si