Cauza incendiului ar fi fost coşul de fum al casei, necurăţat, amplasate necorespunzător faţă de materiale combustibile sau cu defecţiuni.

Bătrâna a fost găsită carbonizată

Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit timp de aproape două ore.

"La intervenţie s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială SMURD, în sprijin fiind solicitat şi SVSU Zerind. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent în interiorul unei clădiri de locuit (fost canton CFR).

În apelul telefonic s-a făcut precizarea că este foarte posibil ca în locuinţa cuprinsă de flăcări să fie surprinsă o persoană, dar şi butelii. După localizarea incendiului şi pătrunderea pompierilor în interior, a fost găsită o victimă de sex feminin, în vârstă de 85 ani, decedată", a precizat sursa citată.

Citeste si: Pompieri grav răniți în incendiu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii au reuşit să stingă incendiul fără ca flăcările să se propage la alte imobile.

O femeie a murit în urma unui incendiu provocat de o candelă electrică

Sfârșit tragic pentru o femeie de 89 de ani din Brăila.

O cameră din apartamentul în care locuia a luat foc, luni, puțin înainte de prânz, și, din cauza fumului gros, bătrâna s-a intoxicat și nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: VIDEO| Incendiu devastator la o fabrică din Mizil

Pompierii au găsit-o inconștientă, abia când fumul s-a împrăștiat. Tot ei spun că focul a fost declanșat, cel mai probabil, de la un scurtcircuit produs la o candelă electrică.

Abia după intervenție, pompierii au găsit-o, inconștientă și rănită, pe proprietara în vârstă de 89 de ani.

“A fost coborâtă de la apartamentul respectiv la mașina de la ISU de către un cetățean. A fost preluată ulterior. Din păcate, stop, arsuri pe suprafețe întinse și echipajul nostru n-a putut să facă decât să constate decesul.”, a declarat Dr. Viorica Iuga, Serviciul de Ambulanță Brăila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si