În jurul orei 13:00, în clădirea în care se află sediul unui post de radio a fost semnalată prezența unei bombe. Între timp, persoanele au fost evacuate și au fost trimiși pirotehniști pentru a evalua situația.

Alertă cu bombă în Capitală

"În jurul orei 13,00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere.

Se procedează la evacuarea persoanelor", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Citeste si: VIDEO| Atac în Suceava: o bombă a fost detonată lângă casa unui contrabandist de țigări

„Este prima dată în istoria noastră când ne confruntăm cu aşa ceva”, a spus unul dintre realizatori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări. 

Alertă cu bombă la o secție de poliție din Ploiești

Alertă cu bombă, în jurul orei 21.00, la o secție de poliție din Ploiești. Polițiștii din cadrul Poliției Municipale au fost sesizați, printr-un apel anonim, despre existența unui dispozitiv explozibil în interiorul secției.

Incinta unității a fost evacuată, iar zona asigurată.

La ora actuală, potrivit datelor IJP Prahova, apelantul a fost identificat, fiind efectuate verificări în vederea găsirii acestuia și luării măsurilor legale ce se impun.

Citeste si: Explozie într-o tabără palestiniană din Liban. Mai multe persoane au fost rănite, iar altele au decedat

Pe surse, bărbatul care a sunat la 112 este un tânăr de 32 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu iubita sa.

De supărare, omul a pus mâna pe telefon, alertând autoritățile cu privire la existența unei bombe care va exploda la Secția nr. 2 de Poliție din Ploiești. Amenințarea s-a dovedit a fi falsă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si