O navă comercială, aflată sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită vineri de un obuz în Marea Neagră.

Nava a fost lovită de un vas rusesc

”Referitor la informaţiile despre o navă lovită recent în Marea Neagră, din informaţiile primite până la această oră, nava este sub pavilion Republica Moldova”, a transmis, vineri, Ministerul Apărării. 

Citeste si: VIDEO| Momente dramatice pe străzile din Kiev: un blindat al armatei ruse trece peste o mașină condusă de un civil. Bărbatul a rămas blocat în fiarele autoturismului

Nava a fost lovită de proiectilele ruseşti la doar 12 kilometri de portul Pivdennyi.

„Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei raportează: Nava Millennium Spirit (steagul României) a fost lovită de o navă rusească la 12 mile de portul Pivdenny. Se clarifică împrejurările, nu există nicio legătură cu nava”.

O navă turcească a fost lovită de o rachetă, în Marea Neagră, în largul coastelor Odesei

O navă turcească a fost lovită de o rachetă, în Marea Neagră, în largul coastelor Odesei, astăzi, după ce Forţele Navale ale Rusiei au blocat traficul maritim către Ucraina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: "Putin vrea să șteargă Ucraina de pe hartă". Anunțul înfricoșător al unui oficial european: "Urmează Moldova"

Nava "Yasa Jupiter", aflată sub pavilion Insulele Marshall, dar deţinută de o companie turcească, a plecat astăzi din Odesa şi se îndrepta către Portul Constanţa.

La bordul navei turceşti se află 8 turci şi 11 ucraineni şi, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, după ce nava Yasa Jupiter, aflată în portul din Odesa, a plecat către Constanţa.

Potrivit unor surse internaţionale, citate de presa din Turcia, nava a fost lovită de o rachetă care a provocat pagube materiale importante.

O navă militară rusă care se află în apele internaționale ale Mării Negre, la limita de nord a Zonei Economice Exclusive a României (în afara acestei zone), deviază sau oprește navele comerciale aflate în marș către porturile ucrainene, a transmis, astăzi, MApN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si