Trupe ucrainene s-au deplasat în Kiev cu echipament militar greu pentru a apăra capitala Ucrainei. ''Oraşul este în modul apărare'', a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko.

 

Moscova afirmă că trupele ruse blochează Kievul

''Rusia nu a suferit atât de multe pierderi umane în timpul luptelor în niciunul dintre conflictele armate de la începerea lor'', a adăugat ministerul.

''Situaţia este dificilă, dar credem în forţele noastre armate şi le susţinem'', a adăugat fostul boxer.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini pline de durere vin din Ucraina. Un copil a decedat după ce un bloc de cinci etaje a fost bombardat

Citeste si: UE blochează activele preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale ministrului de extrerne Serghei Lavrov

Administraţia oraşului le-a cerut locuitorilor să închidă şi să dezafecteze camerele de supraveghere video pentru a se asigura că trupele ruse nu vor obţine imagini despre poziţiile forţelor ucrainene.

Aerodromul Gostomel a fost capturat

Partea ucraineană nu a confirmat această informaţie. Guvernul de la Kiev a anunţat anterior că atacurile asupra aerodromului Gostomel fuseseră respinse şi că forţele ruse au înregistrat pierderi grele.

Citeste si: Elicopterele Federației Ruse, mobilizate lângă România, la Tiraspol și Odesa

Citeste si: Putin, pregătit să trimită la Minsk o delegaţie, la negocieri cu Ucraina

Potrivit Moscovei, trupele ruse au finalizat blocada asupra oraşului Cernigău, aflat în apropiere de frontiera cu Belarus.

Igor Konaşenkov, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării rus, a acuzat conducerea ucraineană de folosirea unor tactci teroriste şi de utilizarea civililor drept scuturi umane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si