Antrenorul Mircea Lucescu are o sumă uriașă de bani în conturile din Ucraina, dar nu o poate recupera din cauza războiului. Răzvan Raț, fost jucător la Șahtior Donețk, a fost și el afectat serios de conflictele militare din ultimii ani.

Mircea Lucescu nu poate dispune de o sumă fabuloasă

Războiul din Ucraina îl afectează financiar pe  Mircea Lucescu, care a revenit în țară după invazia Rusiei.

Potrivit surselor, antrenorul român are blocați în băncile din Ucraina nu mai puțin de 5 milioane de dolari.

Motivul ar fi că autoritățile ucrainene nu permit oamenilor să scotă din bancă mai mult de 500.000 de euro pe an.

Citeste si: Ultimul mesaj lăsat de o studentă înainte de a fi omorâtă de bombardamentele rușilor: „Mulțumesc, dar voi rămâne în Harkov până la victorie”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Apropiați ai clubului de fotbal susțin că Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, ar fi urmat să îl ajute pe Lucescu să își recupereze banii, dar acest lucru nu a mai fost posibil după începerea războiului. Antrenorul român are un salariu anual de 2 milioane de euro, la Dinamo Kiev. 

Antrenorul român nu a dorit să părăsească Ucraina

" Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgență. Cum să vin (n.r. la Bucureşti?) Păi să plec așa… Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva.

În niciun caz…", a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Citeste si: O ucraineancă, în vârstă de 91 de ani, a trăit coșmarul asediului Leningradului pe vremea când era doar un copil, este prinsă acum în asediul din Harkov

Mircea Lucescu nu este singurul afectat financiar de criza din Ucraina. Jucătorul de fotbal, Răzvan Raț, care a activat zece ani la Șahtior Donețk, și-a cumpărat o casă de 2 milioane de euro în oraș, dar nu a mai avut acces la ea din 2014. El a avut și afaceri în Ucraina, dar sunt șanse mici să își mai recupereze vreodată banii investiți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si