Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă, la mansarda unui bloc din cartierul Complexul Studenţesc, din Timişoara. Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate. Incendiul a fost stins.

Ce au transmis autoritățile în privința incendiului

„La ora 06:37, am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timişoara.

Au fost alertate Detaşamentul 1 şi Detaşamentul 2, acestea deplasându-se cu toate forţele la locul intervenţiei. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la faţa locului au costituit echipe de căutare salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane. La ora 07:00 a fost activată grupa operativă. În urma informaţiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunităţiile ISU. Intervin două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 5 echipaje SMURD, 2 SAJ, 4 ofiţeri, 56 subofiţeri”, transmite ISU Timiş.

Citeste si: Câte centrale nucleare are Ucraina?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii de la ISU Timiş transmit că la ora 08:12, incendiul a fost lichidat, urmând să se lucreze pentru identificarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Citeste si: Incendiu la centrala nucleară Zaporojie

Aproximativ 80 de locatari au fost evacuaţi din clădire.

La locul incendiului au ajuns mai multe maşini de pompieri şi ambulanţe.

Citeste si: Incendiu puternic la un bloc din Galați. Mai multe persoane au fost evacuate

Potrivit presei locale, câteva persoane ar fi fost intoxicate cu fum.

Citeste si: News alert! Autoritățile ucrainene au stins incendiul de la centrala nucleară Zaporojie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si