În imagini se poate observa cum bărbatul în vârsta de 54 de ani conduce haotic, iar la un moment dat intră în două mașini care erau parcate pe o straduță.

Bărbatul s-a urcat beat la volan și a tamponat două mașini

Individul nu a fost șocat de cele întâmplate așa că își continuă drumul spre casă. Doar că, spre ghinionul lui, câțiva metri mai faţă avea să dea nas în nas cu un filtru de poliție care l-a și oprit.

Citeste si: Un tren de pasageri care evacua refugiaţii din Ucraina a fost atacat, iar conductorul a fost ucis

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Un băiat de trei ani a murit în spital. Micuțul a fost diagnosticat cu roşu în gât: „Îmi spune că e normal să reacționeze așa”

Bărbatul avea o alcoolemie de 0.55 la mie în aerul expirat. El s-a ales cu permisul suspendat, dosar penal și va trebui să-i despăgubească pe șoferii celor două mașini avariate.

Ce au transmis polițiștii

„În jurul orei 22.55, poliţiştii au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Violetelor din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmit poliţiştii. 

Citeste si: Imaginile durerii! Un ucrainean își ţine în braţe pisica, singurul membru al familiei rămas în viaţă după ce a început războiul: ,,Fiica mea a murit în scaunul cu rotile"

Citeste si: Afaceristul Ștefan Mandachi a rămas fără benzină în timp ce mergea să ajute niște refugiația veniți din Ucraina
Accidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 22.00. În imagini se vede cum şoferul nu coboară din maşină ci îşi vede în continuare de drum. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si