Artista, care și-a aniversat recent împlinirea celor 35 ani, a oferit detalii, în exclusivitate, despre viața personală și planurile pentru viitorul apropiat.

“Să știți că încă n-am petrecut, a fost ceva așa…în familie, a venit fiul meu pe la mine, și fratele meu, de la Târgu Jiu. Petrecerea o să urmeze. Eu îmi fac ziua cu iubitul, viitor soț!”,  a mărturisit artista.

Citeste si: Ce au făcut vedetele de la „Dimineața cu noi”, imediat după prima ediție a emisiunii de la Kanal D- Impresii la cald!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Maria Constantin a spus totul despre începutul relației ei cu Robert (n.r. Robert Stoica), dar și a dezvăluit și ce cadou a primit de la acesta.

Astăzi, la “Dimineața cu noi” Bat clopotele de nuntă pentru Maria Constantin?

Astăzi, la “Dimineața cu noi” Bat clopotele de nuntă pentru Maria Constantin?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Primul pas tot eu l-am făcut, el era un pic mai timid. El oricum mă apreciază zi de zi, și mă iubește, relația noastră este foarte ok, și-i mulțumesc lui Dumnezeu că în sfârșit este, și în viața mea, bine! A răsărit soarele pe strada mea! Și uite, pe 15 aprilie, când este ziua lui, el fiind în zodia Berbec, am spus că facem

o petrecere mai restrânsă, cu familiile și prietenii apropiați și, când am trecut pe lista … s-au făcut vreo sută de persoane. Ce cadou am primit? Nu știu, este cât o garsonieră? ( n.r. – spune arătând brațara de la mână). Da, este foarte drăguță și el știe că mi-o doream de foarte multă vreme. Pentru mine, cel mai important este că el este zi de zi alături de mine, mă susține și mă trezesc alături de el”,  a povestit povestit plină de entuziasm vedeta, arătând bijuteria de lux primită în dar de la iubitul ei.

Citeste si: Terapia prin ras se face la “Dimineata cu noi”, cel mai fresh matinal, difuzat de luni pana vineri, de la ora 8:00, la Kanal D: “Oricine poate sa rada si sa se simta bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si