Potrivit primelor verificări efectuate de oamenii legii, se pare că un corp de mobilier s-a desprins din perete şi l-a lovit în cap pe bărbatul în vârstă de 70 de ani, provocându-i un traumatism cranio-cerebral care i-a fost fatal.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui care s-au prezentat de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce pe pensionar la viaţă.

Specialiștii au stabilit că decesul a survenit în urma unui traumatism cranio-cerebral grav produs prin strivire.

Citeste si: Personalul și pacienții celui mai mare spital din Mariupol au fost luați ostatici de către trupele ruse

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă şi fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care a survenit decesul bătrânului.

Caz ciudat la Botoșani. S-a prezentat la camera de gardă cu o durere la deget, dar a murit la scurt timp

Tragedie la Botoșani în timpul unui consult care ar fi trebuit să fie cât se poate de banal.

Un pensionar în vârstă de 90 de ani a decedat după ce s-a prezentat în sectorul Primiri-Urgențe de la spitalul din Botoșani. Acesta acuza o durere de la un deget, potrivit realitateadebotosani.net.

Citeste si: VIDEO- Opt persoane au fost trimise în judecată, după ce doi indivizi au fost prinși la volan cu acte false. Numele manelistului Romeo Fantastik se regăsește în dosar

La scurt timp după ce specialiștii l-au preluat pentru a-l consulta și pentru a-i oferi îngrijiri medicale, bătrânul în vârstă de 90 de ani a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic de cât să declare decesul acestuia. Bărbatul suferea de afecțiuni cronice.

Citeste si: VIDEO- Atenție! O nouă înșelătorie circulă prin SMS. Hoții pretind că sunt potențiali angajatori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si