Președintele Poloniei va face o vizită în România, marți, la ora 16:00. În cursul zilei de luni, Andrzej Duda va efectua o vizită de lucru la Chișinău, unde se va întâlni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Citeste si: Oraşul-port Odesa, următoarea țintă a Rusiei. Atacuri venite din Marea Neagră

Discuțiile au loc în contextul actual creat între Rusia și Ucraina.

Președintele Joe Biden va merge în Polonia

Președintele Joe Biden va călători vineri în Polinia pentru a discuta răspunsul internațional la invazia Rusiei în Ucraina.

Citeste si: Ucrainenii au creat o aplicație prin care pot transmite unde se află trupele ruse

Pe data de 11 martie, Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a venit în România pentru a discuta despre întărirea Flancului Estic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: "Iadul pe pământ". Cadavrele sunt lăsate pe străzi, iar bolile se răspândesc

Kamala Harris a venit în România

„Mulțumesc poporului român, din partea SUA. România a fost extraordinară prin generozitatea și curajul pentru întreaga lume. Am văzut cum ați primit refugiați și știm greutățile întâmpinate geografic.

Citeste si: China își încordează mușchii în fața Occidentului. A transformat mai multe insule în baze militare

Noi luăm foarte în serios acest angajament NATO.
Puterea Alinaței noastre este mai mare decât oricând și puterea Alianței include angajamentul nostru să respectăm și să apărăm intergritatea teritorială a țărilor independente.

Citeste si: Gestul impresionant al unei profesoare din Ucraina. A salvat 30 de copii dintr-un orfelinat și s-a adăpostit alături de ei timp de o lună

De asemenea, am reîntărit acțiunile de descurajare și apărare colectivă. Mulțumim poporului român că ați primit zeci de mii de refugiați.

Între SUA și România este o relație puternică, care este scoasă în evidență în acest moment și care va dura mult timp de acum încolo”, a declarat aceasta.

Citeste si: Aproape 1.000 de manifestanți anti-război, arestați duminică în Rusia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si