„Vă confirmă că la 10 ieri m-a sunat că nu-i mai bate inima copilului.”

Acest bărbat se pregătea să devină tatăl unui băiețel. Acasă, o fetiță de 6 ani își așteptra fărțiorul. Bucuria familiei sale s-a transformat într-o tragedie.

Citeste si: VIDEO| Celebra cântăreață Adda anunță că se retrage din viața publică, după ce a aflat că suferă de o maladie gravă

Analize normale, final de sarcină tragic

Mircea Serversco, tată: „Nu i s-a făcut cezariană până aseară, la ora 7. Și copilului, ieri dimineața i s-a oprit inima. Nu i-a mai bătut inima.”

Cei doi soți sunt din coumuna Bacova. Ramona a ajuns miercuri la spital. A fost internată în așteptarea nașterii. Deși cu dureri, femeia era în culmea fericirii. Acum, durerea a doborât-o. Nici nu-i mai poate răspunde soțului la întrebări! 

Mircea Serversco, tată: 39 de saptamani. Deci termenul a fost depășit. A venit la spital pentru că au luat-o contracțiile și durerile și a venit la spital cu ambulanța.”

Tatăl spune că toate analizele au fost normale iar ecografiile nu au dat semne că ar fi probleme. Inclusiv la spital i s-a transmis că sarcina decurge normal.

Până în ultimul moment!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

dr. Marius Craina, șef sectie clinica Bega: „Ultima cardio a fost efectuata sâmbătă seara, la ora 19:30.”

Citeste si: Câți copii cu vârstele cuprinse între 5 și 11 ani s-au vaccinat împotriva COVID-19 în prima zi de campanie în România

În cursul noptii s-a întâmplat ceva inexplicabil inclusiv pentru medici

Subit a intervenit moartea fătului. După câteva ore, cadrele medicale au fost nevoite să intervină chirurgical pentru a scoate pruncul mort din pântecele mamei. Acum, ginecologul așteaptă rezultatul necropsiei pentru că nu înțelege ce s-a întâmplat!

Tatăl îndurerat arată cu degetul către medicii care, crede el, ar fi putut să-i salveze pruncul dacă recurgeau la o cezariană.

Citeste si: Un test ADN i-a schimbat complet viața! După 30 de ani, părinții au dat în judecată clinica de fertilitate. Cine este, de fapt, tatăl?

Până la aflarea rezultatelor necropsiei, a fost începută și o anchetă internă la clinica din Timișoara unde mama este internată în continuare!

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si