În apartamentul de la etajul 2 s-ar fi produs o explozie, apoi a urmat incendiu. Femeia aflată în casă și-a sunat soțul. Acesta, polițist la rutieră, a alertat pompierii și s-a întos acasă de urgență, cu mașina de serviciu. A ajuns înaintea celor de la ISU și a reușit să intre în apartament. Doar că a devenit captiv alături de soția sa.

Citeste si: Alarmă de incendiu lângă Dej

Cei doi au sărit împreună de la etajul 2

Cei doi soți au fost nevoiți să sară de la etajul 2, adică de la o înălțime de aproximativ 8 metri. Amândoi au ajuns la spital fără arsuri, dar cu traumatisme de pe urma căderii.

Alexandru Oros, managerul spitalului din Baia Mare: „Domnul s-a externat voluntar de la noi, neavând situații complicate medical. Doamna încă este la noi internată.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

13 locatari au fost evacuați de pompieri. Cele mai mari pagube s-au produs în apartamentul polițistului!

Citeste si: Incendiu de vegetație lângă 20 de vagoane cu benzină

Un elev a dat foc liceului în care învață... de dragul unui videoclip pe TikTok

Incidentul s-a produs la un liceu din Baia Mare. Adolescentul a incendiat bradul din curtea unității de învățământ și a filmat scena pentru a o posta pe rețelele de socializare.

Citeste si: EXCLUSIV! Panică în București! Explozie la o conductă de gaze în zona Grozăvești: Zeci de persoane evacuate! Reporter WoWbiz.ro, prins în mijlocul avariei: "Mirosul este extrem de puternic, oamenii sunt speriați"

N-a lipsit mult ca focul să se extindă inclusiv la clădirea liceului. Noroc de un profesor care a intervenit rapid și a stins focul. Elevul se va alege cu nota scăzută la purtare pentru această isparvă. Culmea, el chiar a postat imaginile pe internet și a adunat mii de aprecieri!

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si