Un adolescent, elev în clasa a IX a, a provocat un incendiu chiar în liceul unde acesta este înscris. Fără să stea prea mult pe gânduri, elevul a dat foc unui brad aflat în curtea școlii pentru a putea aduna vizualizări pe Tik Tok.

Aproape a provocat un incendiu pentru a face vizualizări

Platforma Tik Tok este una dintre cele mai populare din lume.

Citeste si: Bogdan Mocanu face o avere din TikTok. Câți bani a trebuit să scoată din buzunar pentru casa visurilor sale

Băiatul nu știa ce să mai facă pentru a strânge mai multe vizualizări pe rețeaua socială, astfel că s-a gândit să provoace un incendiu și să filmeze scena.

Acesta a fost la un pas să dea foc întregului liceu, când flăcările s-au extins cu repeziciune. Bradul a fost cuprins de flăcări, care au început să se înalţe ajungând deja la câţiva metri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Aproximativ 90 de hectare de vegetație, incendiate în Tulcea

Prin intermediul videoclipului postat, adolescentul a strâns mii de vizualizări pe Tik Tok.

Un profesor a intervenit pentru a stinge focul

Potrivit observatornews.ro, liceul nu a fost afectat de incendiu, un profesor intervenind rapid pentru stingerea flăcărilor din curtea instituției. Profesorul a pus mâna pe un furtun cu apă și a reuşit să stingă focul înainte să fie necesară intervenţia pompierilor.

Citeste si: Un pompier ucrainean a murit în timp ce încerca să stingă un incendiu în timp ce bombele cădeau în jur

Elevul va fi sancţionat cu scăderea notei la purtare.

Citeste si: Ce elevi pot continua cursurile online şi după ridicarea stării de alertă. Anunțul ministrului Educației

„În timpul pauzei de la ora 10.00, un elev de clasa a IX-a, care declară că accidental a aprins acel arbore, a provocat un incendiu care a fost lichidat prin intervenţia promptă a personalului care a fost format în acest sens”, spune Simona Popescu, director al Colegiului Tehnic "George Bariţiu" din Baia Mare.

Directoarea şcolii unde adolescentul învață a declarat că a anunţat autorităţile printr-un apel la 112, iar adolescentul a fost sancţionat şi contravenţional. De asemenea, părinţii elevului au fost chemaţi de urgenţă la şcoală şi a fost anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în legătură cu evenimentul. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

VIDEO- Tânărul s-a lăudat pe internet cu isprava făcută

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si