UPDATE: Criminalul fetei a fost găsit

După ore bune de căutări, polițiștii au reușit să îl găsească pe tânărul de 28 de ani. Surse din anchetă spun că individul a fost găsit în timp ce dădea târcoale casei sale.

Bărbatul a fost reținut. Va fi judecat pentru omor și riscă să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor. 

Tragedia a avut loc marți, la orele prânzului, într-o colonie de rromi din localitatea Ciocaia din Bihor. Nenorocirea s-a produs după ce părinții adolescentei au plecat la muncă și cele două surori mai mici, la școală.

Considerând că este momentul oportun pentru a vorbi cu fata, tânărul în vârstă de 28 de ani a intrat peste ea în casă şi a încercat să o convingă să îl accepte ca iubit. Cu toate acestea tânăra i-a refuzat avansurile. De aici ar fi izbucnit conflictul între cei doi.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: "Nu exclud nimic". Ce spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, despre noi restricții în România

„Familia o fost la lucru, băiatul a intrat pe geam, cu toporul şi a lovit-o. Nu ştim. Nu au fost prieteni băiatul umbla după ea, dar ea nu a vrut. A fost singură acasă. Nu ştiu de ce a lovit-o. Băiatul a fugit, îl caută poliţia.

Criminalul a sunat-o pe mamă să-i spună că Cristina nu mai este”, a povestit bunicul fetei.

Dupa ce a ucis-o cu sânge rece, prin multiple lovituri în zona capului, bărbatul a sunat-o imediat pe mama fetei și i-a mărturisit crima, apoi s-a făcut nevăzut. 

Citeste si: Noi schimbări în Codul Rutier. Dacă faci un gest necugetat la volan riști o amendă de 725 de lei

Mama agresorului susține că nu își explică gestul fiului ei și este de părere că s-ar ascunde în satul vecin, unde ar avea rude.

„Dimineață când a intrat în casă și a luat telefonul și a plecat. De atunci nu l-am mai văzut”, a declarat femeia.

Criminalul s-ar ascunde în satul vecin, la câteva rude

Trupul neînsufleţit al adolescentei de 14 ani a fost transportat la Insitututul de medicină legală, iar mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizate pentru a-l găsi pe criminal. 

Citeste si: Un cerșetor român a fost despăgubit de poliția din Danemarca. Care este motivul pentru că i s-a interzis să stea în Copenhaga

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În acest caz, oamenii legii efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infrancțiunii de omor sub coordonarea procurorului de caz de pe lângă tribunalul Bihor. Anchetatorii vor audia în cursul zilei de miercuri și alți martori pentru a descoperi ce l-a determinat pe bărbatul de 28 de ani să recurgă la acest gest extrem, a precizat Gligor Sabău – prim-procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Suspectul a fost identificat și în prezent este căutat de autorități pe raza localității Diosig, unde se presupune că s-ar ascunde. Acesta este de asemenea, dat în consemn la frontieră.

Cristina avea 14 ani și era elevă în clasa a 7-a la şcoala din satul vecin. Adolescenta era curtată de aproape un an de zile de tânărul de 28 de ani care locuia la doar trei case distanță de ea. Vârsta înaintată a bărbatului a fost şi motivul pentru care părinţii minorei s-au opus relaţiei dintre cei doi.

Citeste si: Un traficant român de persoane a fost arestat în Ungaria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si