Trei persoane au fost găsite moarte într-o locuinţă din judeţul Dolj, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cauza deceselor.

Citeste si: VIDEO| Accident cu final tragic în Timișoara: o pensionară în vârstă de 72 de ani a murit la volan

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi de către un bărbat de 60 de ani, din Bistreţ, despte faptul că i-a găsit pe vecinii săi decedaţi în locuinţa lor.

Ce au transmis autoritățile

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de 2 bărbaţi de 81 şi 61 de ani şi o femeie de 80 de ani, toţi din Bistreţ. S-a deplasat şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză”, a transmis IPJ Dolj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Moartea misterioasă a unui bărbat. Oamenii legii l-au găsit decedat, cu capul strivit: „A fost descoperit prea târziu”

Citeste si: O fetiță de trei ani, din Iași, a murit. Copila a trăit luni de chinuri după ce a fost arsă

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

De asemenea, anchetatorii au dispus realizarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor trei persoane.

Citeste si: Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Care a fost, de fapt, cauza decesului cunoscutului prezentator TV

Citeste si: Tragedie în Galați! Un soldat a murit în timpul unui exercițiu MApN după ce a fost călcat de un tanc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si