Taylor Hawkins, bateristul legendarei trupe americane de rock Foo Fighters, a murit, a declarat vineri trupa, potrivit CNN. Hawkins avea 50 de ani. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Citeste si: România trece la ora de vară 2022. Iată cum trebuie potrivite ceasurile! Cum ne este afectat psihicul și cum putem trece mai ușor peste această schimbare

„Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a dragului nostru Taylor Hawkins.

Spiritul său muzical și râsul său contagios vor dăinui pentru totdeauna în noi toți”, a declarat trupa într-un comunicat citat de CNN.

Citeste si: Ora de vară 2022: La noapte se schimbă ora! Cum trebuie să fixăm ceasurile?

Foo Fighters este o formație rock americană, formată în Seattle în 1994. Trupa a fost fondată de către bateristul de Nirvana, Dave Grohl, ca un proiect one-man, ca urmare a decesului lui Kurt Cobain și în rezultat deființarea formației Nirvana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un român, din Constanța, doarme cu soția moartă în casă pentru că nu are bani să o îngroape: „Deja miroase, mă cert cu vecinii”

„Inimile noastre sunt alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente dificile, de neimaginat”, a transmis trupa Foo Fighters.

Taylor Hawkins, figură emblematică a Foo Fighters

Alături de David Grohl, liderul formației, Taylor Hawkins era una dintre figurile emblematice ale trupei, căreia i se alăturase în 1997.

Nu se știe cum sau din ce cauză a murit Taylor Hawkins, dar el a avut în trecut probleme cu drogurile, iar în 2001 a supraviețuit unei supradoze de heroină.

[Sursa foto: Twitter]

Vineri, Foo Fighters avea programat un concert în Bogota, Columbia, la Festivalul Estereo Picnic, urmat duminică de Lollapalooza Brasil, potrivit site-ului său.

De asemenea, trupa anunțase joi că va urca pe scenă la gala premiilor Grammy din Las Vegas, la 3 aprilie.

Deocamdată nu se știe cum sau din ce cauză a murit Taylor Hawkins, dar site-ul TMZ, specializat în știri despre celebrități, notează că a avut în trecut probleme cu drogurile, iar în 2001 a supraviețuit unei supradoze de heroină.

Grupul își are denumirea de la OZN-uri și diferite fenomene aeriene raportate de piloții aeronavelor aliaților în cel de-al Doilea Război Mondial, cunoscute per ansamblu ca foo fighter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si