Imaginile arată o violență ieșită din comun din partea celei care în mod normal ar trebui să o protejeze pe micuță. 

Copila este lovită cu bestialitate și trântită la pământ. Deși fetița plânge în hohote, acest lucru nu pare să o impresioneze deloc pe femeia care continuă să acționeze brutal.

Fetiță de 1 an, lovită cu bestialitate de propria mamă

La un moment dat, femeia scoate copila pe casa scării și amenință că o va ucide. 

Apropiații agresoarei dar și vecinii alertați de zgomotele făcute de cea mică spun că femeia reacționează în acest mod pentru a se răzbuna pe fostul său soț, tatăl fetei, care este plecat la muncă în străinătate. 

Citeste si: Incendiu puternic în Galați, în urma unui atac cu cocktail Molotov

Membrii familiei au alertat poliția

De asemenea, tot membrii familiei femeii au fost cei care au alertat autoritățile, un echipaj de poliție s-a prezentat la locuința unde au avut loc ororile și au reținut-o pe 24 de ore pe mama copilei. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sesizați au fost inclusiv inspectorii de la Protecția Copilului, care au preluat-o deja pe cea mică și au dus-o la Spitalul Județean din Bacău, acolo unde este supusă unor investigații medicale. Medicii au constatat că cea mică nu necesită internare și a fost ulterior plasată în grija unui asistent medical profesionist. 

Citeste si: VIDEO| Doi copii, de 9 și 12 ani, răniți la o cursă ilegală de mașini. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Surse din anturajul femeii spun că astfel de episoade se repetau în momentul în care agresoarea se certa cu fostul său soț. 

Citeste si: Povestea plină de emoție a unui adolescent ucrainean. El a rămas orfan din cauza războiului: „Am văzut o explozie galbenă”

Femeia reținută urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ancheta continuă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si