În showbiz se vehicula că Traian Băsescu este internat într-un spital din străinătate și se simte foarte rău. Apoi, au apărut mai multe informații în contradictoriu despre starea de sănătate a fostului președinte al României. Acum soția lui rupe tăcerea și explică cum se simte bărbatul, de fapt.

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu, internat de urgență într-un spital din Franța. Ar fi suferit un AVC

Maria Băsescu a vorbit despre starea exactă de sănătate a politicianului. Ea a confirmat faptul că soțul ei este internat la o clinică din Bruxelles.

Ce a declarat Maria Băsescu

Băsescu este internat acum la o clinică din Bruxelles. El primește tratament din cauza afecțiunilor de care suferă. Traian Băsescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la o zi după ce a fost declarat colaborator al Securității.

Citeste si: VIDEO- Decizie definitivă! Fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În dosarul lui Traian Băsescu, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut miercuri decizia instanței de fond. După aflarea veștii, fostului președinte al României i s-ar fi făcut rău și a fost transportat de urgență la spital.

Cu toate acestea, deși a ieșit public, Maria Băsescu a fost exact cum ne-a obișnuit deja, cât se poate de discretă atunci când vine vorba despre declarații.

Zilele trecute, și apropiații fostului președinte au confirmat faptul că Traian Băsescu nu se simte tocmai bine.

Citeste si: Traian Băsescu: ”Putin a făcut din Federaţia Rusă un stat terorist”

Însă, în urmă cu scurt timp, soția sa a dat informațiile oficiale. Ea a anunțat că fostul șef de stat este internat în spital. Inițial, se aflase că fostul președinte ar fi internat, de fapt, într-o clinică privată din Paris.

„În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu pentru România Tv.

De asemenea, s-a spus că Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral, însă partenera de viață a fostului președinte al României nu a infirmat sau confirmat această informație.

Citeste si: Lovitură dură pentru Traian Băsescu, declarat colaborator al Securității! Are doar 60 de zile la dispoziție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si