O femeie de 40 de ani, angajată a firmei de salubrizare din Neamț, a fost ucisă de un utilaj de sortare a deșeurilor. Pompierii sosiți la fața locului au scos victima de sub utilaj, dar era decedată.

Citeste si: Poliția a deschis un dosar penal după ce un copil a murit la un turneu de fotbal

"Prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că o persoană este prinsă într-un utilaj pentru sortarea deşeurilor la SC Brantner Servicii Ecologice din municipiul Piatra-Neamţ.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au extras din utilaj (bandă transportoare pentru sortarea deşeurilor) o femeie în vârstă de 44 de ani ce nu prezenta semne vitale", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tot ce trebuie să știe șoferii din România. Noua lege care îi lasă fără 550 de lei dacă nu sunt atenți

Inspectorii de muncă au deschis o anchetă în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs accidentul.

Un adolescent din Piatra Neamț a fost lovit pe trecere

Un adolescent din Piatra Neamț a ajuns la spital după ce a fost izbit pe o trecere de pietoni de un autoturism care nu a frânat la timp.
În filmare se observă cum un camion de pe banda întâi oprește pentru a acorda prioritate pietonului care circula regulamentar, pe lângă bicicleta sa.

Citeste si: VIDEO| Accident în București. O femeie a fost lovită mortal, pe trecerea de pietoni, de un șofer beat

Șoferul autoturismului nu a făcut același lucru, venind de pe banda a doua, iar adolescentul a fost lovit. Victima a fost transportată la o unitate medicală chiar de cel care l-a lovit, însă nu a suferit răni grave. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar nu consumase alcool în momentul accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si