Conform reprezentanților IPJ Brăila, un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în satul Filipești, Brăila, s-a prezentat, vineri seara, la secția de Poliție a orașului Ianca, pentru a raporta că, în timp ce se afla la volanul autoturismul pe DN2B, în afara localității Mircea-Vodă, a lovit o pasăre.

Citeste si: Lege nouă pentru pensionare. Anunțul a fost făcut de Președintele României, Klaus Iohannis

Șoferul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai apoi, bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

După ce au verificat bazele de date, oamenii legii brăileni au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan, după întâlnirea la Tribunal

În acesată situație, polițiștii brăileni au întocmit pe numele bărbatului de 55 de ani un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

O femeie a rămas fără permis de conducere, deşi nu a comis nicio ilegalitate

Un poliţist din Timiş a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare deoarece, în loc să îl amendeze şi să îi suspende permisul unui şofer care a depăşit viteza, i-a luat permisul soţiei bărbatului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Polițiștii, la un pas să sară în aer în timpul anchetării unui furt

Agentul de poliție a fost trimis în judecată pentru că în cursul anului 2015, după ce l-a prins pe un şofer de la o multinatională din Sânnicolau Mare conducând cu 131 km/h prin localitate, a amendat-o pe soţia bărbatului, astfel încât şoferul să nu rămână fără loc de muncă. Martora a declarat că i-a dat soţului său documentele fără a-i solicita detalii.

După câteva ore, a mai precizat femeia, soţul său a revenit acasă, ocazie cu care i-a mărturisit soţiei că ea a rămas fără permis de conducere pentru depăşirea limitei de viteză.

Citeste si: Casă cuprinsă de flăcări. Două persoane au ajuns la spital

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Bărbatul i-a explicat că a fost depistat în trafic în acea dată depăşind limita de viteză, iar poliţistul care l-a oprit i-a cerut să aducă documentele soţiei pentru a nu-i suspenda lui dreptul de a conduce, fiind angajat ca şofer.

Femeia a declarat că nu se consideră vătămată în drepturile sale şi nu a avut nicio pretenţie.

Citeste si: Dacă ai această grupă de sânge riști forme severe de cancer. Este cea mai periculoasă grupă sanguină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si