Din moment în moment, Elena Udrea va afla decizia tribunalului din Bulgaria daca va fi sau nu extrădată după ce procurorii au reținut-o pentru 72 de ore.

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Elena Udrea?! Fostul ministru al turismului și-a petrecut nopțile în arest

Udrea fost a fost adusă şi ieri în faţa instanţei, dar pentru că nu s-a găsit un translator în timp util, procesul a început cu o amânare.

Citeste si: Prima imagine cu Elena Udrea după reținerea ei în Bulgaria

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Udrea ar fi vrut să plece în Dubai

Elena Udrea a intrat în sala de judecată în urmă cu câteva ore fără să facă nici un comentariu.
Dacă instanța decide azi punerea în executare a mandatului, Elena Udrea are dreptul să atace decizia în termen de 3 zile, iar apelul va fi judecat la Sofia de un complet de 3 judecători.

Udrea are dreptul sa facă apel până marți (12 aprilie), dar reținerea ei expiră luni, la 18:30.

Citeste si: VIDEO- Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”

Blondina si-a petrecut noaptea dupa gratii. Udrea ieșise din țară joi dimineață, cu câteva ore înainte ca Instanța Supremă din România să decidă că aceasta trebuie să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare din dosarul Gala Bute.

Citeste si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si