Un șofer STB a blocat călătorii în autobuz, apoi a luat la bătaie un biciclist. Imaginile au fost surprinse, marți, pe Șoseaua Mihai Bravu din Bucureşti. Poliția  a declanșat cercetări în acest caz.

Șoferul l-a lovit pe biciclist cu șaua de la bicicletă

Șoferul ar fi coborât nervos din autobuzul 335 şi a început să-l îmbrâncească pe biciclistul care avea o livrare în zonă şi căuta un loc să treacă prin șoseaua complet blocată, conform martorilor.

”Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului.  

Biciclistul a formulat o plângere la Poliție

Poliţia Capitalei a precizat că unul dintre bărbaţi s-a prezentat la Secţia 8 Poliţie şi a formulat plângere. 

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a precizat Poliţia Capitalei.  

Citeste si: Primăria din Timișoara, amendată pentru mizeria din parcuri

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima a declarat că șoferul l-a agresat după ce i-a atras atenția că aproape l-a lovit în trafic, pe șoseaua Mihai Bravu, potrivit Libertatea.

Citeste si: Klaus Iohannis, la baza NATO din Constanța: "Vom întări apărarea și descurajarea în regiunea Mării Negre"

„M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Pasagerii au filmat abia la final. Am spus că sun la Poliție și a fugit șoferul STB. Acum depun plângere la Secția 8”, a mai scris sursa citată.

Șoferul STB a fost concediat

În urma imaginilor care au apărut în spaţiul public, STB a declanşat o anchetă internă, pentru stabilirea vinovăţiei salariatului implicat în incident.

Citeste si: Interlopul Adrian Corduneanu, reținut de polițiști pentru 24 de ore

Pentru că angajatul avea deja o cercetare disciplinară în curs şi ţinând cont de gravitatea faptei săvârşite în cursul zilei de marţi, s-a luat decizia desfacerii contractului individual de muncă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Societatea de Transport Bucureşti STB S.A. nu tolerează sub nicio formă comportamentul nepotrivit al salariaţilor. Pentru a asigura un transport civilizat şi de calitate, conducătorii de vehicule sunt instruiţi permanent şi insistăm pe implementarea unei conduite care să respecte Regulamentul Intern privind comportamentul în traseu”, a spus Adrian Criţ, director general STB.

Citeste si: Vrei să îți schimbi mașina? Iată la ce să te uiți înainte să o cumperi

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si