Barney, turist din UK: "Mi-ar plăcea să cumpăr niște obiecte de artizanat făcute manual aici în zona Sibiului. Și poate niște mâncare? Mâncarea mâncarea românească e cea mai bună. Îmi place slănina, o iubesc, vinetele, toate minunate. Și cred că Sibiul este renumit pentru ale sale gogoși cu vișine!"

Până să se așeze la masă, Barney s-a plimbat cu trenulețul prin centrul istoric. Apoi, s-a oprit să exploreze oferta comercianților din târg.

Primii turiși în târgul de Paște de la Sibiu

Britanicul este printre primii turiști care au explorat târgul de Paște din Sibiu încă din primele minute de la deschidere. Încântat a fost și un cuplu din Spania:

"Adevărul este că ne bucurăm mult. Sunteți pentru prima dată aici? Da, suntem pentru prima dată și am vrut să venim și acum doi ani, dar nu s-a putut din cauza pandemiei. Vizităm centrul orașului, facem o plimbare și ne bucurăm de atmosferă, copilul se plimbă cu mașinuțele."

Citeste si: Mesaje de Florii 2022: Imagini frumoase cu text pentru Duminica Floriilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La ediția de anul acesta sunt peste 50 de căsuțe, iar oferta de cadouri și bunătăți este bogată. Dulciuri, decorațiuni, obiecte din ceramică, jucării și tot felul de preparate savuroase au umplut standurile din Piața Mare.

La câțiva pași de căsuțe a fost amenajată și o zonă de distracție.

Citeste si: Calendar ortodox 17 aprilie 2022: Sărbătoarea Floriilor

Andrei Dragan, orgnizator: "Avem un carusel, o pistă de karting mică, adaptată lor, căsuța pentru iepurași e chiar distractivă să-i hrănească sau să se joace cu ei."

La Satu-Mare vizitatorii sunt întâmpinați cu ouă colorate atârnate în copaci

Alt oraș, aceeași atmosferă de sarbătoare. La Satu Mare, vizitatorii sunt întâmpinați la intrarea în târg de ouă colorate, atârnate în copaci și de flori uriașe. Cine vrea un suvenir are de unde să aleagă.

Citeste si: Duminică, de Florii, se strică vremea în toată țara. Vezi cum va fi de Paște

Târgurile sunt deschise până după Paște.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si