La ora transmiterii acestei ştir i traficul a fost închis pe stradă şi se fac verificări în vederea stabilirii situaţiei şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Stradă din București închisă după ce într-o geantă s-ar fi găsit un obuz

„În această dimineaţă, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi pompieri, urmând ca obiectul să fie ridicat”, transmite Poliţia Română.

Citeste si: O americancă a fost sechestrată în casa din Pipera a fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat din Neamț s-a dus direct la Poliție cu un obuz găsit într-o pădure, în loc să sune la 112

Misiune pirotehnică mai puțin obișnuită, în orașul Târgu Neamț. În loc să sune la 112, un bărbat de 42 de ani s-a prezentat la sediul Poliției din Târgu Neamț cu un proiectil exploziv de calibru 47 mm, descoperit în pădurea Braniște din comuna Vânători Neamț, în timp ce se afla la cules de ciuperci. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Peste 500 de civili, dintre care 24 de copii, ucişi în regiunea Harkov

Abia atunci, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență – „Petrodava” (ISU) Neamț a fost solicitată, prin apel la 112, luni, în jurul orei 17:55, pentru asanarea unui element de muniție în orașul Târgu Neamț.

Proiectilul, care provine din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicat, transportat și depozitat în condiții de siguranță într-un depozit special amenajat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si