Un autocamion, condus de un șofer de 29 de ani din Vrancea, circula pe direcția Ploiești-Focșani, atunci când s-a răsturnat într-o curbă. În accident a fost afectat și rezervorul de combustibil, iar mai multe cutii cu găini au căzut pe marginea drumului.

Citeste si: Doi tineri au murit după ce s-au prăbușit cu mașina dintr-o parcare supraetajată

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului, unde l-au găsit pe șofer rănit și a fost transportat la spital.

Un alt transport al proprietarului este așteptat pentru a prelua păsările vii. În zonă s-a circulat dirijat mai multe zeci de minute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Autoritățile sunt în alertă! Accidente în lanț pe drumurile din România

Accidente în lanț în România

Accidente în lanț în România. Trei persoane, printre care și un copil de numai 2 ani, au murit într-un grav accident petrecut pe A1, între Timișoara și Deva! Două microbuze și 4 mașini au fost implicate într-un carambol la care a fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Autorităţile au impus planul roşu de intervenţie după un accident între două microbuze care a avut loc la Teregova în judeţul Caraş-Severin.

Citeste si: Scandal monstru în trafic: Tineri amenințați cu sabia și bâta

"Eram toți în coloană, staționam, și unul a venit în viteză. probabil n-a observat că se staționa și ne-a lovit din spate pe noi! Noi i-am lovit pe cei din față! 

Citeste si: Un bătrân de 78 de ani este vinovat pentru un accident soldat cu trei morți. Avea o viteză de de 210 km/h

A fost nevoie de eliberarea unui spațiu pentru ca elicopterul SMURD să poată ateriza. Din păcate, pentru trei victime eforturile au fost în zadar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si