"În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.107 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 417 mai puţin faţă de ziua anterioară. 131 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare", a transmis MS.

275 de infectări înregistrate în Capitală

În Capitală au fost raporate 275 de infectări, în Cluj 126, iar în celelalte județe sub 50.

Dintre cele 18 decese, 4 au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 de ani, 3 au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 de ani, 5 au fost înregistrate la categoria de vârstă 70-79 de ani şi 6 la categoria de vârstă peste 80 de ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi.

Citeste si: Personalul medical angajat pe perioada pandemiei va susține examen pentru continuarea activității

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din totalul de 18 pacienţi decedaţi, 13 au fost nevaccinaţi şi 5 vaccinaţi. 1 dintre pacienţii vaccinaţi care a decedat avea vârsta cuprinsă între 50-59 de ani, 1 avea vârsta cuprinsă între 60-69 de ani, 2 aveau vârsta cuprinsă între 70-79 de ani şi 1 avea vârsta peste 80 de ani.

Citeste si: Autoritățile anunță al treilea deces cauzat de gripă

Trei decese au fost înregistrate din cauza gripei

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă, marţi, un al treilea deces la Mureș, la un bărbat de 77 de ani.

Citeste si: Numărul deceselor cauzate de COVID-19, de trei ori mai mare decât cel anunțat

Acesta avea condiții preexistente și nu era vaccinat anti-gripal. Un bărbat de 58 de ani din județul Timiș, care avea  condiții medicale preexistente  și nu era vaccinat anti-groipal, confirmat cu virusul gripal de tip A, subtip H3, și o femeie de 78 de ani, din județul Olt, au murit, conform Agerpress. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si