„T rebuie sa reamintim ca iarna nu a trecut in munti si ca un traseu relativ usor pentru cei antrenati si bine echipati, poate sa puna mari probleme celor care nu prea au legătură cu muntele...

Astazi in decurs de numai trei ore, salvamontistii din Busteni si Prahova au intervenit in doua cazuri aproape identice:

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a unui tată din Ucraina, după ce fiica lui a murit chiar în fața sa: "Am fost nevoiţi să o îngropăm în grădină"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe traseul Babele- Crucea Eroilor, o femeie de 46 de ani a ramas desculță in zapada care pe alocuri depășește un metru grosime. Pentru ca a venit echipată cu ghetuțe de stradă, pur si simplu, i-a cazut talpa. A mers in ciorapi, pana i-au inghetat picioarele si cand nu a mai putut, a sunat dupa ajutor.

A rămas fără încălţăminte şi a mers desculţă prin zăpadă

La numai cateva minute de primul caz, o alta femeie de 46 de ani, a suferit o epuizare fizica pe acelasi traseu.

Aceasta intentiona sa ajunga la Cruce cu fiul ei, dar erau incălțați cu pantofi sport de vara.

Citeste si: O primărie a câștigat un proces împotriva ANAF-ului: "Deschidem Cutia Pandorei și pentru restul municipalităților"

Din fericire ambele cazuri s-au terminat cu bine si noi speram ca victimele au invatat ceva din aceste..."întâmplări", este mesajul scris de  Salvamont Buşteni  pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si