Un incendiu violent a izbucnit în cartierul Bartolomeu din Brașov, în piața de haine second hand. Autoritățile îi îndeamnă pe localnici să țină ferestrele închise.„La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale cu apă și spumă, o autoscara și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Brașov.

10 autospeciale intervin la fața locului

Din pricina degajării imense de fum, ISU Brașov le solicită localnicilor să țină ferestrele închise.

Citeste si: Tragedie într-un bloc din Constanța. Un incendiu a izbucnit din cauza unei mașini de spălat

În acest moment se intervine cu 10 autospeciale de stingere.
„Incendiul a fost localizat”. Totodată, se deplasează în sprijin alte doua autospeciale cu apă și spumă de la ISU Prahova, respectiv ISU Covasna”, a transmis ISU Brașov.

Citeste si: Casă mistuită de flăcări după ce a fost lovită de un trăsnet

O casă din Neamț a fost lovită de trăsnet

O casă din Neamț a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet, iar proprietara casei a suferit un atac de panică. Incidentul a avut loc pe 25 martie, atunci când un trăsnet a lovit o casă din Neamț.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O casă din Lupeni a ars chiar de Sărbătorile Pascale

Proprietara, în vârstă de 76 de ani, a suferit un atac de panică. ”În data de 25.04.2022, la ora 15:10, prin apel 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință situată în comuna Ghindăoani.

Citeste si: Incendiu uriaș într-un bloc din Râmnicu Vâlcea

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Ghindăoani."  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si