16 percheziții au fost desfășurate astăzi în Arad, Bihor și Vâlcea. Ținta procurorilor DIICOT- destructurarea unuia dintre cele mai periculoase și influente grupări de traficanți de droguri.

Au fost descoperite cantități uriașe de droguri

În casele suspecților au fost descoperite cantități uriașe de cocaină, canabis și ecstasy, dar și un adevărat arsenal de cuțite, săbii, bâte și chiar scuturi.

Printre cei vizați de percheziții s-a numărat și liderul grupării, Uțu Rohozeanu, cunoscut drept Impăratul Interlopilor.

Citeste si: O nouă ipoteză în cazul Iuliei Bogdan, mămica din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Un om de afaceri a amenințat-o că îi va lua copiii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Cunoscut drept fiind un individ extrem de violent, Rohozeanu a fost adus la sediul DIICOT Central flancat de jandarmi.

Drogurile erau aduse din America de Sud

Gruparea condusă de Rohozeanu ar fi distribuit droguri în mai multe orașe ale României.

Stupefiantele erau atent aduse în țara noastră din America de Sud, astfel încât transporturile să nu fie interceptate. Ulterior erau ascunse în locații care să nu dea de bănuit.

Citeste si: Românii nu mai pot avea prenume din mai mult de 3 cuvinte. Ce au decis autoritățile

Procurorii au descoperit substanțe interzise chiar și intr-o reprezentanță auto unde director era un apropiat al celui supranumit impăratul interlopilor.Uțu

Rohozeanu este considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din zona de vest a țării, iar inchisoarea nu îi este străină.

Citeste si: Furt ca în filmele de acțiune pe platforma siderurgică Galaţi. Șapte suspecți au fost reținuți

În 2007 a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru fapte extrem de grave printre care trafic de droguri, tentativă de omor, șantaj, loviri și alte violențe, lipsire de libertate. A fost insă eliberat după ce a executat doar 9 ani.

După nici un an de zile, Rohozeanu a călcat din nou strâmb și a ajuns pe mâna procurorilor într-un nou dosar cu stupefiante. Tribunalul București a decis ca interlopul să fie arestat preventiv, insă după câteva luni- dosarul a ajuns, în mod inexplicabil, la Tribunalul Argeș, iar Rohozeanu a fost lăsat liber.

Citeste si: Robert Negoiţă este anchetat penal după moartea a doi muncitori pe şantierul de lângă Biblioteca Naţională

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si