Iulia Bogdan a sărit marți, în gol, de la etajul zece alături de fiica și de fiul ei. Tânăra îi ținea în brațe pe cei doi minori.

Citeste si: Alex o bănuia pe tânăra mamă din Timișoara de infidelitate. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

Cei trei au fost înmormântați vineri, la ora 17:00, în același sicriu. Oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce a făcut-o să recurg la acest gest pe femeie.

Conform apropiaților, Iulia ar fi fost destabilizată puternic din cauza celor doi bărbați din viața ei, cu care avea câte un copil. Impasul din viața ei a fost accentuat când s-a aflat cine este tatăl celui de-al doilea copil al ei.

De ce s-a sinucis Iulia alături de copiii săi

Iulia, în vârstă de 32 de ani, se împărțea între doi bărbați. Alexandru este fostul ei soț, alături de care a avut o relație încă de când avea 15 ani, iar Marcel a intrat ulterior în viața ei și este fostul iubit. Cei doi bărbați urmează să fie audiați în această anchetă. Apar din ce în ce mai multe informații care susțin ipoteza unei sinucideri. Mai mult decât atât, anchetatorii ar putea afla motivul real pentru care Iulia s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Timișoara, arată Gândul.ro.

Citeste si: Mămica din Timișoara ar fi fost înșelată de fostul iubit, chiar cu bona copiilor. Prin ce a trecut Iulia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anumiți martori afirmă că au văzut-o pe șatenă când inspecta blocul de pe care s-a aruncat, cu doar câteva zile înaintea tragediei. Polițiștii au deschis două dosare în acest caz – unul de omor (în cazul copiilor) și altul de ucidere din culpă.

Surse apropiate familiei au declarat că Iulia nu suferea de depresie. Fostul iubit, Marcel, ar fi amenințat-o, însă, pe femeie, relația lor debutând în urmă cu trei ani. Acesta ar fi fost motivul divorțului de Alexandru.

Vineri, familia tinerei mame a cerut ca ea și copiii săi să fie înmormântați în același sicriu. Acest lucru a fost dificil pentru preoți. În cazul sinuciderilor, Biserica Ortodoxă Română (BOR) are reguli speciale de înmormântare, iar pentru copii ar trebui ținută o slujbă normală. Sinuciderea este considerată un păcat foarte grav, deoarece persoanele care aleg să-şi ia viaţa s-au lepădat de credinţa în Iisus Hristos şi de nădejdea în Dumnezeu.

Citeste si: O nouă ipoteză în cazul Iuliei Bogdan, mămica din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Un om de afaceri a amenințat-o că îi va lua copiii

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cu două zile în urmă, tânăra și cei doi minori au fost înmormântați într-un cimitir din Timișoara.

Slujba s-a ținut în afara bisericii, în curtea cimitirului.

Citeste si: Fostul soț și fostul iubit al Iuliei, mama din Timișoara, vor ajunge în fața anchetatorilor! Ce încearcă să afle oamenii legii de la cei doi?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si