În urma impactului produs pe trecerea de pietoni, fetița de 8 ani a decedat.
Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, un șofer în vârstă de 42 de ani a surprins și accidentat doi pietoni care se aflau în traversare. Evenimentul a avut loc la intrarea în comuna Plopu. Martorii de la fața locului spun că cele două se aflau pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Accident pe un drum din Prahova. Un pieton a murit după ce două autoturisme s-au ciocnit şi au ricoşat

Mama sa, în vârstă de 33 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal și o fractură deschisă la picior, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La locul accidentului a aterizat un elicopter SMURD.

Citeste si: Un copil de şase ani a fost lovit pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Un copil de șase ani a fost lovit pe trecerea de pietoni

Un copil în vârstă de şase ani a fost lovit, miercuri de o maşină, pe o trecere de pietoni din Botoşani. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar ulterior poliţiştii au stabilit că acesta avea permisul reţinut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat de 75 de ani a fost omorât pe o trecere de pietoni. Care a fost scuza șoferului autoutilitarei

După producerea accidentului, şoferul a fugit de la locul accidentului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar copilul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. 

Citeste si:  Un bebeluș de doar trei luni găsit mort lângă mama sa într-un centru social din Vaslui. Cea care i-a dat viață este minoră

„Ulterior, poliţiştii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 20 de ani, din comuna Roma, care nu avea dreptul de a conduce autovehicule, întrucât avea  permisul reţinut.

Acesta a fost depistat în localitatea de domiciliu, iar autoturismul cu care se deplasa a fost examinat de poliţiştii criminalişti  ”, a transmis IPJ Botoşani. 

Citeste si:  Jaf ca în filme în Constanța. Trei bărbați au fost prinși în timp ce încercau să fure un stâlp de înaltă tensiune

VIDEO: Imagini de la fața locului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si