Tânăra care tocmai amenința că se sinucide și se afla la etajul 4 al unui bloc a alunecat și a căzut în gol. În urma căderii ea are semne vitale, însă este inconștientă. Medicii îi acordă primul ajutor.

Tânăra a alunecat de la etajul al IV-lea

"O persoană ameninţa că se aruncă de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe. Detasamentul de Pompieri Reşiţa a deplasat un echipaj cu perna pneumatică şi o autospecială de intervenţie şi salvări de la înălţimi.

La faţa locului se afla şi un echipaj medical SAJ", a transmis ISU Caraş-Severin.

Citeste si: Alex o bănuia pe tânăra mamă din Timișoara de infidelitate. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

Într-un moment de neatenție, tânăra a alunecat și a căzut în gol.

"Persoana a alunecat de pe streaşina blocului şi a căzut în gol, de la etajul 4. Aceasta a căzut pe o zona verde şi prezintă semne vitale, dar este inconştientă. Echipajul SAJ îi acordă prim-ajutor pentru stabilizarea acesteia şi o transportă la spital (UPU)", a arătat ISU Caraş-Severin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Încă o femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara

O altă tânără s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara

Un alt gest extrem a avut loc în Timișoara. O tânără se află în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc.

La nici o săptămână după ce o tânără s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje împreună cu copiii ei, un alt gest similar a avut loc, tot în Timișoara, când o tânără a făcut același gest.

Citeste si: VIDEO- O mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii, de 3 și 6 ani

Femeia a intrat în casa scării, a urcat până la etajul al cincilea, a tras un scaun lângă fereastră pe care s-a urcat, apoi a sărit în gol.
Tânăra nu locuiește în blocul de pe care s-a aruncat. Tânăra a supraviețuit, dar  se află în stare gravă. Ea a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si