Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru trafic internațional de droguri după ce, în luna ianuarie, a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a ridicat un colet cu 7,5 kilograme de canabis trimis din Spania. 

Bărbatul folosea o carte de identitate falsă

Ca să nu fie prins de autorități, bărbatul în vârstă de 30 de ani a apelat la serviciile unei societăți de transport internațional din Alba Iulia și a utilizat o carte de identitate falsă pentru ridicarea coletelor trimise de un dealer din Spania.

A primit în acest fel 2 transporturi de canabis.

Polițiștii au intrat pe fir abia la a treia livrare și au organizat un flagrant. Bărbatul de 30 de ani a fost surprins în timp ce s-a deplasat la locul de unde se ridicau coletele aduse din Spania.

Citeste si: Românii din întreaga țară au ales “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Ediția difuzată aseară a plasat Kanal D pe primul loc în audiente, la nivel Național

A ridicat coletul, s-a întâlnit cu o femeie care i-a înmânat o geantă sport, după care și-a continuat deplasarea prin oraș. La un moment dat, s-a oprit pentru câteva minute, timp în care în autoturism a urcat un bărbat alături de care s-a deplasat către un bloc din zonă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Leul care se plimba pe străzile din Târgoviște este un câine

Cei doi au fost opriți de polițiști în momentul în care intenționau să intre în imobil.

Bărbatul a spus că a devenit traficant pentru că nu a putut să își găsească un loc de muncă

A fost prins cu 7,5 kilograme de canabis din Spania. A plătit 12 mii de euro pentru această marfă, bani pe care i-a trimis tot prin firma de curierat.

Citeste si: Evoluția ROBOR în ultimii 9 ani. Creştere explozivă după ce BNR a decis majorarea dobânzii cheie

După ce a fost prins, bărbatul a afirmat că a început să se ocupe de traficul de droguri cu aproximativ patru-cinci luni înainte de a fi prins de polițiști, din cauză că pandemia de COVID i-a afectat afacerea și nu și-a găsit niciun loc de muncă.

Citeste si: Bill Gates are COVID-19. Care este starea de sănătate a miliardarului

Antreprenorul falimentar devenit traficant s-a ales cu 5 ani de închisoare.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si