Centrul Vechi al Capitalei este unul atractiv, însă dacă la momentul de față vrei să faci o plimbare, cel mai bine ar fi să nu porți tocuri, pentru că sunt multe gropi. 

Totuși, dacă mai așteptați câteva săptămâni, vă veți putea plimba fără nici o grijă, sau cel puțin așa anunță primarul Capitalei. 

Citeste si: Guvernul lucrează la un proiect de lege privind credite pentru tineri în valoare de 15.000 de euro

După ce, timp de mulţi ani de zile, nu s-a făcut nicio intervenţie serioasă la infrastructura străzilor din Centrul Vechi, azi am început lucrările de refacere a pavajului în această parte a oraşului. Se lucrează deja în mai multe zone – în zona Hanul lui Manuc, dar şi pe strada Lipscani (zona statuii Lupoaica) sau pe strada Şelari. Lucrările vor dura câteva săptămâni, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vom finaliza reparaţiile pe care ni le-am propus pe toate cele 14 străzi ”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

 

El a mai spus că este vorba de lucrări executate de firmele Apolodor şi Delta ACM în baza garanţiilor, iar Primăria generală nu plăteşte bani pentru ele.

Citeste si: O româncă a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie la o cascadă

Simultan cu aceste lucrări, reparăm sau înlocuim mobilierul urban din Centrul Vech i”,

a adăugat edilul Capitalei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si