În Statele Unite ale Americii se ajunge doar cu viză. Cetățenilor le este greu să o obțină acest document și vor neapărat să meargă în țara tuturor posibilităților fie pentru o vacanță, fie pentru o scurtă ședere.

Citeste si: VIDEO| Super-iahtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

Românii se vor bucura la auzul acestei vești. Cei care vor să ajungă în SUA pot obține mai ușor viza de ședere temporară acum.

Vești bune în România

Ministerul Afacerilor Externe promite tuturor românilor un document online prin care va ușura atingerea vizei pentru Statele Unite ale Americii. MAE a elaborat și pune la dispoziție un document online de tipul „Smart Flyer” care are informațiile necesare pentru pașii care trebuie urmați ca să obți viza de ședere. Cu aceasta poți călători pentru o scurtă ședere în SUA cu scopul afacerilor sau în scop turistic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: "America participă direct în războiul împotriva Rusiei", acuză șeful Dumei de Stat de la Moscova

Ministerul Afacerilor Externe a informat că prin accesarea codurilor QR incluse în documentul online, cetățenii din România care vor să călătorească în scop turistic sau de afaceri, pentru o perioadă de mai puțin de 90 de zile, cu intenția de a obține viza temporară de tip B1/B2, vor fi direcționați direct către formularul DS-1600.

Citeste si: Prima doamnă a Americii vine în România

Este necesar ca formularul DS-600 să fie completat pentru viza de ședere și vor putea afla informații noi cu privire la achitarea taxei acesteia, încărcarea unei fotografii la standardele solicitate în aplicație, dar și programarea la interviu.

Citeste si: Joe Biden vrea să vină între Coreea de Nord și Coreea de Sud. Președintele american se așteaptă la teste nucleare din partea Coreei de Nord în timpul turneului acestuia din Asia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si