Este puţin probabil ca bărbatul să poată înapoia banii care i-au fost transferaţi din greşeală de localitatea Abu din prefectura Yamaguchi, potrivit avocatului său.

Bărbatul a pariat toți banii la jocurile de noroc 

În cadrul unei conferinţe de presă organizată luni, avocatul a declarat că bărbatul i-a spus că a transferat banii din contul său cu ajutorului smartphone-ului său. Bărbatul locuieşte singur şi nu ar exista altă persoană implicată în acest caz.

Săptămâna trecută, joi, oraşul l-a dat în judecată pe bărbat pentru aproximativ 51 de milioane de yeni, reprezentând restituirea integrală a fondurilor transferate greşit, plus taxele legale.

Citeste si: VIDEO| Vom mânca pâine mai scumpă. Prețurile pentru produsele de panificație vor crește

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit municipalităţii, bărbatul a refuzat să înapoieze banii, spunând că "au fost mutaţi din contul meu şi nu pot fi returnaţi" şi adăugând că "îmi voi ispăşi păcatele", scrie Kyodo, citată de Agerpres.

La data de 6 aprilie, după ce au fost finalizate procedurile de transfer a 100.000

de yeni sub formă de ajutoare financiare în contextul pandemiei de COVID-19 către fiecare dintre cele 463 de gospodării cu venituri reduse din Abu, un reprezentant al autorităţilor oraşului a depus din greşeală o singură cerere de transfer către o instituţie financiară pentru 46,3 milioane de yeni pentru bărbatul al cărui nume se afla în fruntea listei.

Citeste si: Ce avere are Cristian Popescu Piedone. Fostul primar al sectorului 5 este scutit de despăgubiri în procesul victimelor de la Colectiv

Întreaga sumă a fost virată în contul bancar al bărbatului la data de 8 aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si