Tânăra este plecată de mai mulți ani peste hotare. Ea s-a stabilit în Spania și lucra ca îngrijitoare. Femeia avea grijă de o bătrână, însă lucrurile s-au complicat. După un timp, românca a fost pedepsită cu închisoarea.

Citeste si: O femeie s-a stins din viață la scurt timp după externare, după ce a luat o infecţie din spital. "Am auzit-o ţipând când spunea că are dureri mari de stomac"

Gestul necugetat al femeii a șocat o comunitate întreagă. Femeia trebuia să aibă grijă de o bătrână din Spania, în vârstă de 93 de ani, așa cum au stabilit atunci când s-a angajat.

Gestul neașteptat al româncei

Românca primea 1200 de euro, pe lună, pentru că avea grijă de bătrână. Cu toate acestea, bătrâna nu era îngrijită cum trebuie. Ea a fost găsită în stare de malnutriție.

Autoritățile au găsit-o pe femeie în stare de deshidratare, lipsă de igienă și răni netratate. Pentru acest lucru, românca afost condamnată la doi ani de închisoare.

Citeste si: Un japonez care a pierdut la jocurile de noroc ajutoarele pentru Covid a sute de gospodării va restitui suma „puțin câte puțin”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform judecătorilor, românca a săvârșit infracțiunea de „abandonare a unei persoane cu handicap care necesită protecție specială”. Se pare că femeia avea alte treburi, deși era angajată ca îngrijitoare.

Poliția a anunțat că femeia se ocupa mai tot timpul de afacerea pe care o deschisese partenerul ei de viață.

Astfel că nu a mai avut timp pentru a avea grijă de bătrână și și-a văzut de altă treabă.

Românca a fost condamnată pentru „neacordarea îngrijirii esențiale și a atenției necesare” pensionarei luni de zile, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: Românii mint ca să obțină azil politic în Statele Unite ale Americii. Care este cel mai folosit pretext

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Starea femeii în vârstă nu poate fi justificată decât din cea mai absolută apatie și dezinteres pentru îngrijirea femeilor. Considerăm dovedit faptul că în ultimele luni de viață bătrâna nu a primit îngrijirea necesară, nu a fost hrănită și hidratată corespunzător, nu a fost curățată și spălată periodic. Pentru aceasta, îngrijitoarea româncă este condamnată la doi ani de închisoare și plata a 4.000 de euro despăgubiri”, se arată în sentința emisă de magistrații spanioli.

Fiul femeii a găsit-o pe mama sa neîngrijită. El a alertat imediat Direcția Generală de Servicii Sociale și Persoane Dependente.

Citeste si: Barcelona, din nou în vârful clasamentului bogaților din elita cluburilor de fotbal. Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, despre rivalitatea dintre Barca și Real la bani: „Eu nu cred că Barcelona o poate bate pe Real Madrid”| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si