L-am găsit pe pedofil! L-am găsit pe pedofil! Pedofilul! Uitați pedofilul! Vrea să se întâlnească cu minore de 15 ani! Opriți-l!

Flagrantul realizat de Alexandru, cunoscut drept Justițiarul de Berceni, a pornit in urma unor sesizări pe rețelele de socializare. Mai multe fete ar fi primit pe stradă, de la un individ trecut de 40 de ani, bilețele cu numărul lui de telefon.

S-a dat drept o adolescentă de 15 ani

Bărbatul ar fi vrut astfel să își găsească o iubită și ar fi căutat femei cu vârsta cuprinsă între 18-28 de ani, însă biletele au ajuns și la câteva fete minore.

Alexandru Constandachi: "Acel individ era foarte interesat să se întâlnească cu persoane minore. 12- 13- 14 ani, cu obligația ca minorele sa nu iși anunțe părinții. În acel moment am simțit că trebuie să îl prind pe acest individ."

Citeste si: La un pas de o tragedie în Cluj Napoca: Şase adulţi şi un bebeluş, transportaţi la spital în urma unui accident rutier

A pus la punct un plan, hotărât să îl deconspire pe posibilul pedofil. S-a dat drept o adolescentă de 15 ani și a conversat cu el câteva zile.



Pentru că individul voia să fie sigur că nu va fi păcălit, a cerut să vorbească la telefon cu așa zisa adolescentă. Alexandru a cerut atunci ajutorul unei prietene.

Citeste si: Nuntă cu totul speciala în Cluj. Doi îndrăgostiți au venit cu TIR-urile la starea civilă din Gherla

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Poți să vii la Titan? Da, pot, pot! Dar să imi zici unde să ne vedem. Și să imi zici și ora ca să știu ce le spun alor mei, să nu știe unde sunt!"

Bărbatul a mai făcut astfel de lucruri și în trecut

După ce s-a asigurat de mai multe ori că părinții fetei nu au fost anunțați, individul a mers să se întâlnească cu ea.

Doar că a dat nas în nas cu Alexandru și a luat-o imediat la fugă.

Citeste si: Elena Udrea, verdict amânat la Curtea Supremă. Mesajul fostului ministru din închisoare

"Opriți pedofilul! Ajutați-mă cumva! Opriți pedofilul! Pedofilul! Sunați la poliție! Ce faci mă pedofilule? Stai acolo! Poliția! Te întâlnești cu minore?"

Alexandru Constandachi: "L-am prins. Am chemat poliția, l-a luat la secție. M-am deplasat și eu la secție. Am dat declarații. Iar la secție, din ce am înțeles, i s-a făcut rău și l-a luat SMURD-ul."

Apucăturile individului nu sunt noi.

În urmă cu 11 ani a ajuns să fie invitat la o emisiune, după ce i-ar fi oferit fiicei prezentatoarei un bilet similar.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un convoi de camioane încărcate cu produse agricole din Ucraina urmează să fie descărcate în silozul TTS din Galaţi

Cât a stat in public,  bărbatul și-a împărțit numărul de telefon mai multor femei. Subiectul a fost atunci tratat cu amuzament, fără ca nimeni să se gândească că individul ar putea avea probleme de natură psihică și ar putea fi un pericol.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si