O fată a fost bătută și umilită de un grup de copii pe un câmp de la marginea localității Cotnari.
În imagini se vede cum minora este încolțită și ținută cu forța, agresiuni încurajate de ceilalţi adolescenţi. Fata încearcă să se apere. Însă nu reușește decât să își enerveze și mai rău agresorii.

Citeste si: VIDEO- Tatăl care și-a aruncat copiii în râul din Bacău este de negăsit. Anchetatorii au o nouă ipoteză

"Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind agresarea unei minore,polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hîrlău s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.", anunță Poliția.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- O adolescentă de 15 ani a fost bătută pe stradă de fostul iubit. Băiatul nu este la prima agresiune

O adolescentă a fost bătută pe stradă de fostul iubit

O tânără de doar 15 ani a fost bătută pe stradă de către fostul său iubit, cu doi ani mai mare. În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum tânărul o lovește pe fată cu bestialitate în plină stradă, apoi îți continuă drumul, în timp ce ea rămâne întinsă pe trotuar. Imaginile au fost surprinse în miezul zilei de un martor.

Se pare că băiatul este un fost recidivist și nu este la prima agresiune.

Acesta l-a lovit și pe tatăl fetei bătute. 

Citeste si: Un bărbat a fost ucis de soția sa cu o lopată

"Când și-a dat seama de comportamentul agresiv, s-a despărțit. Au început fel și fel de amenințări. Eu mai am și o fată mai mică. A zis că le violează. M-am pomenit cu el la poartă. Am făcut plângere la Poliție, în urmă cu o lună de zile. Când ieșeam cu fata de la școală. Am încercat să vorbesc cu el și când nu eram atent m-a lovit", a povestit tatăl adolescentei. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si