Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, va rămâne, începând de astăzi, fără titlul de cetățean de onoare al municipiului Drobeta-Turnu Severin.

În cadrul ședinței lunare de astăzi, aleșii locali din Drobeta-Turnu Severin au votat retragerea titlului de cetățean de onoare al municipiului, titlu acordat în luna septembrie a anului 2010, în plină guvernare a PDL.

Citeste si: Un bărbat din Capitală a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9

Hotărârea vine în contextul condamnării fostului oficial guvernamental la șase ani de închisoare în dosarul "Gala Bute".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Viceprimarul municipiul Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, declară ca este normal să îi retragă titlul, pentru că a fost condamnată penal.

Decizia de retragere a distincției a fost votată de toții aleșii locali, cu excepția unui consilier local al PMP.

Elena Udrea a primit titlul onorific în anul 2010

Mai exact, este vorba despre Eduard Koler, consilier local Drobeta Turnu Severin, care afirmă că s-a abţinut de la a vota această propunere, pentru că nu este corecta abordarea.

Elena Udrea a dat, la momentul respectiv, bani pentru oraş, iar acum, când a căzut, toţi dau în ea.

De altfel, spun că a fost ipocrită atitudinea unor consilieri care, în urma cu ani de zile, au votat acordarea titlului.

Citeste si: Panică în Târgu Mureș după ce localnicii au primit mesaje RO-ALERT cu privire la o simulare a unei explozii

Constantin Gherghe, fostul primar al Severinului, în prezent consilier local al municipiului, din partea Pro România, este cel care a propus ca Elena Udrea să primească, în 2010, titlul de cetățean de onoare

al municipiului, iar astăzi, s-a aflat în sală, la ședința de consiliu local, chiar votând proiectul de retragere al acestei distincții. Fostul edil nu a dorit să comenteze votul în acest caz.

Elena Udrea a primit titlul de cetățean de onoare al Severinului, în ședința de consiliu local din 29 septembrie 2010, pentru că – spuneau inițiatorii, la vremea respectivă – a susținut proiectele europene ale Severinului și datorită fondurilor pe care a reușit să îi aducă județului.

Citeste si: Un român a dispărut fără urmă la câteva zile după ce a ajuns în Italia. Petre a plecat din casa surorii sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si