Patriotismul rusesc  nu are limite. Acum a ajuns în domeniul chirurgiei plastice. Femeile din Rusia își pot pune silicoane cu steagul Rusiei sau cu model camuflaj.

Citește si: Rusia face prima tăiere de gaz pentru Germania

Un chirurg plastician din Federaţia Rusă a inventat silicoanele cu steagul Rusiei, dar și pe cele cu model camuflaj. Medicul susține că în acest fel rusoaicele pot avea ţara mai aproape de inimă.

Ideea inedită a unui chirurg plastician rus

Chirurgul plastician Evghenii Dobreikin a inventat linia de silicoane patriotice numită „sânul stat”, pentru a le ajuta pe rusoaice să-și poarte patria mereu cu ele.

Citește si: Rusia face prima tăiere de gaz pentru Germania

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Implanturile sunt la fel ca cele obișnuite, umplute cu silicon. Dar doar uitaţi-vă la aceste modele exclusive! M-am gândit la două modele, unul cu tricolorul nostru şi altul cu celebrul camuflaj. Este o decizie stilată pentru cei care îşi iubesc cu adevărat patria şi doresc să aibă ceva mai mult decât un abțibild pe maşină sau un tatuaj.

Este un model experimental care este cu adevărat unic, absolut sigur şi pot să vă spun clar, a trecut încercările cu succes”, a spus chirurgul Dobreikin.

Acest tip de silicoane a făcut deja furori. Silicoanele au fost deja încercate, iar tânăra care și le-a implantat susține că este exact „ceea ce avea nevoie”.

Citește si: Un deputat rus afirmă că un ministru al Apărării NATO ar putea fi răpit şi adus la Moscova

„Implanturile «sânul-stat» este ceea ce am nevoie. Eu nu pot purta steagul mereu cu mine, uneori nici nu am unde să-mi pun pașaportul. Dar «sânul-stat» îmi permite să am steagul mereu şi să mă simt patriotă, chiar dacă nu am haine. Este o senzație fantastică, știind că steagul țării tale este mereu cu tine, la propriu, la inimă”, a spus prima clientă a implanturilor mamare speciale.

Citește si: Vor ieși Rusia și Ucraina din impas în negocieri? Virgil Bălăceanu despre blocada din portul Odesa: „Se joacă potrivit intereselor ruse”| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si