Incidentul dramatic a avut loc duminică, la orele dimineții, în satul Vlad Ţepeş, comuna Comana din judeţul Giurgiu.

Citeste si: Tragedia unei familii de români în Italia. David a fost ucis chiar în prima zi de vacanță

Adolescentul în vârstă de 13 ani şi mama acestuia în vârstă de 51 de ani se aflau pe o stradă din localitate, atunci când tatăl minorului i-a prins din urmă şi a început să o agreseze pe femeie.

În momentul în care agresorul a scos cuţitul, copilul a pus mâna pe telefon fără să ezite nici măcar o secundă şi a cerut disperat ajutor la 112. 

Bărbatul avea ordin de restricție și nu putea să se apropie de femeie

Mai mult decât atât, adolescentul în vârstă de 13 ani le-a spus polițiștilor giurgiuveni că tatăl său are interdicţie de a se apropia de mama sa. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au ajuns de urgenţă la locul indicat de băiat şi au reuşit să o salveze pe femeie de furia bărbatului. 

Citeste si: Necropsia tânărului mort la Saga a fost finalizată. Medicii legiști au stabilit cauza morții

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în dimineaţa de 5 iunie a.c.,

o femeie, de 51 de ani, din localitatea Vlad Ţepeş, comuna Comana, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla pe strada Bujorului din aceeaşi localitate, ar fi fost agresată fizic de către soţul său, un bărbat, de 55 de ani, care i-ar fi provocat acesteia mai multe leziuni, cu un cuţit,  se precizează într-un mesaj transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

Tatăl băiatului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 

Cercetările efectuate de oamenii legii au arătat că bărbatul a încălcat într-adevăr un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de soţia sa, faţă de care manifestase şi anterior un comportament violent.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat unui complet de judecată, care luni a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.

Citeste si: ONU în scenariu de conflict. Charles Michel l-a rugat pe ambasadorul rus să iasă din sală: „Rusia este singura responsabilă pentru criza alimentară”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si