Descoperirea a fost făcută după ce bărbatul de 62 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit de poliţie, şi-a vândut casa din Biar.

Când o echipă de constructori a venit să renoveze casa nou achiziţionată, a găsit saci de gunoi împrăştiaţi prin casă, informează The Guardian.

Citeste si: VIDEO| Speranţă uriaşă pentru bolnavii de cancer: 18 pacienţi s-au vindecat complet după ce au participat la un studiu clinic în Statele Unite 

După ce bărbatul a ignorat rugăminţile repetate de a goli casa, constructorii au început să deschidă sacii.

Scrisori sigilate, facturi și corespondență oficială de mai bine de un deceniu

Aceștia au fost șocați când au descoperit stive de scrisori sigilate, facturi şi corespondenţă oficială, datând de un deceniu, toate destinate locuitorilor dintr-o zonă din Alicante.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Suspiciunile poliţiei au căzut rapid asupra fostului proprietar al casei.

Citeste si: Accident rutier dezastruos. Victimele sunt o femeie de 34 de ani și fetița acesteia de un an

În 2013, oficiul poştal optase să nu-i reînnoiască contractul temporar, invocând ceea ce poliţia a descris drept „nereguli” care au afectat traseul de livrare în anul în care a fost bărbatul a lucrat ca poştaş.

Acesta a fost arestat pentru scurt timp de poliţia spaniolă săptămâna trecută şi acuzat de „infidelitate în păstrarea documentelor”.

Între timp, corespondenţa a fost restituită oficiului poştal spaniol. Scrisorile vor rămâne la dispoziţia autorităţilor judiciare pe durata anchetei, până când un judecător va stabili că scrisorile, trimise în urmă cu mai mult de un deceniu, pot fi într-un final livrate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si