Mesaje de sfârșit de an școlar. Mai este foarte puțin timp până când elevii se vor bucura de sunetul ultimului clopoțel din acest an școlar și vor intra în mult așteptata vacanță de vară. Vă propunem o serie de mesaje prin care să le transmiteți felicitări elevilor care termină acest an școlar!

Mesaje de sfârșit de an școlar

Mesaje de sfârșit de an școlar

„Va doresc o vacanta minunata cu prietenii, familia si noii cunoscuti, o dispozitie insorita si povesti uimitoare in aceasta vara. Incercati doar sa nu uitati tot ce s-a invatat atat de sarguincios pe tot parcursul anului scolar”.

„Anul acesta v-a adus multe cunostinte noi si sper ca urmatorul nu va fi mai putin intens si interesant! Castigati o forta noua si reveniti la scoala natala pe 1 septembrie, pentru ca sunteti intotdeauna bineveniti aici!”.

Citeste si: Mesaje pentru ultima zi de şcoală. Urări și felicitări frumoase pentru elevi

„Fie ca viitoarea vacanta sa fie amintita ca fiind cea mai buna vara din viata ta si sa scrii un eseu minunat despre asta”.

„Anii tai uimitori, amuzanti, plini de emotii s-au incheiat. Astazi esti in statutul de absolvent, dar abia acum viata reala se deschide in fata ta, ceea ce iti va pune cu siguranta o serie de intrebari si multe sarcini dificile.

In aceasta zi speciala, vreau sa-ti doresc sa nu-ti fie frica de dificultati, sa crezi in abilitatile tale, sa nu-ti pierzi sinceritatea si sa-ti faci drum bun mereu si peste tot!”.

„Te felicit pentru finalul anului scolar! Poti fi mandru de tine, pentru ca s-a terminat un alt an dificil si productiv! Vreau sa-ti doresc o vacanta minunata, plina de impresii, calatorii si intalniri cu noi prieteni!”.

„Ura! E finele anului scolar! Va doresc sa nu va pierdeti toate cunostintele in timpul verii, ci sa aveti timp sa va umpleti pieptul de amintiri, aventuri si momente luminoase. In general, puneti un punct final la sfarsitul propozitiei didactice si odihniti-va!”.

Mesaje de sfârșit de an școlar

Mesaje de încurajare pentru cei care au terminat școala

„Felicitări pentru absolvirea caselor primare! începutul tău a avut succes și îți doresc aceeași continuare ușoară pe drumului tău școlar. Îți doresc să te aștepte noi obiecte interesante care îți vor dezvălui secretele și tainele omenirii, lumii, culturii și istoriei. Nu-ți pierde entuziasmul și încrederea, mergi cu îndrăzneală spre înălțimi și asigură-te că le cucerești. Îți doresc noroc, prieteni buni și sprijin familial”. 

„Felicitări, copii, cu sfârșitul claselor primare. Iată au zburat 4 ani, ați învățat și ați descoperit atât de multe lucruri noi. Și a sosit timpul să vă despărțiți de mama de la școală, de prima profesoară”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu fiți triști și nu vă faceți griji, acum deveniți ajutorul ei. Amintiți-vă întotdeauna tot ce v-a învățat ea, fiți cinstiți și curajoși. Ajutații pe cei mici, ascultați de cei mai mari și studiați cu entuziasm”.

Citeste si: Mesaje pentru ultima zi de grădiniță: Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă

 „Ai trecut și acest prag! Este normal să te simți în al noulea cer, să simți că toate porțile ți se deschid, să simți că cel mai îndrăznet vis poate deveni realitate, să simți că ți s-a confirmat valoarea, să simți că ai răsplătit și depășit așteptările tuturor de la tine! Ești un învingător!”

„La revedere, dragii mei dragi absolvenți! Fie ca visurile voastre să prindă viață, iar sufletul vostru să zambească mereu!”

„V-ați așezat în bănci unul langă altul, pașii vi s-au suprapus, destinul a devenit comun.

Împreună ați învățat să dăruiți, să aveți răbdare, să iertați, să iubiți, să visați.”

„Bucurați-vă că ați trăit experiențe unice, rămâneți prieteni! Fiți puternici și motivați în a depăși obstacole! Îndrăzniți să fiți voi!”

”Dragi absolvenți, viața se așterne în fața voastră ca o pajiște cu miros proaspăt de aventură și cu flori gata de a fi admirate și culese. Vă doresc să aveți curiozitatea și perfecționismul lui Leonardo da Vinci, puterea de muncă a lui Michelangelo, îndrăzneala lui Picasso și non-conformismul lui Dali! Aveți curajul să fiți creativi și să vă urmați visele până la îndeplinire!”

„Cu ocazia absolvirii liceului, îți urăm succes în continuare, pe drumul ce îl vei alege! Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să te îndrume spre calea cea bună a vieții! Mult succes!”

„Acești 4 ani s-au terminat cu o poveste despre succes și o lecție de viață! Felicitări și să-ți meargă bine, oriunde și oricând!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lăsa soarta în mâinile lor. Doar tu îți poti face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii!”.

Mesaje de sfârșit de an școlar

Mesaje haioase de sfârșit de an școlar

„Probleme grele, intervenţii,
Părinţi de-a dreptul agasanţi;
Nemulţumiţi sunt repetenţii,
Dar chiar şi unii premianţi!”

„Şcoala nu e anticamera vieţii, ci unul dintre laboratoarele ei ocupate de copii”.

Citeste si: Bacalaureat.edu.ro 2022: Unde găseşti subiectele pentru BAC 2022?

„Răsfoind în cartea vieţii/ Anii cei de şcoală plini/ Prea frumos au zis poeţii/ Profesorii sunt divini.”

„Hai să dăm mâna cu mâna/ Cei cu 4 la română/ și cu 2 la geografie/Dă-o-ncolo de chimie/ Hai să copiem vecine/ Vino-ncoace lângă mine/ Dă fiţuica la un loc /Amândoi s-avem noroc/ Amândoi urâm franceza, amândoi urăm engleză/Mate chiar că ne frământă/Nici latina nu ne-ncântă/ Unde-i unul nu-i putere/ La suflat și copiere /Unde-s doi puterea crește/ S-apoi notă se mărește”.

Citeste si: Elev de 12 ani, înjunghiat într-o școală din Argeș

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si