Adolescentul intrat în apă să se răcorească, nu a mai putut ieși la suprafață. La fața locului au ajuns pompierii care au reușit să îl scoată, însă nu a mai răspuns manevrelor de resucitare.

Citeste si: Tânărul dispărut din Giurgiu, găsit mort în Dunăre

”Astăzi, în jurul orei 14:00, poliţiştii Postului de Poliţie Balinţ au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Balinţ s-ar fi înecat un băiat.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 15 ani ar fi intrat să facă baie în râul Bega şi nu a mai ieşit”, transmite IPj Timiş.
Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică, scafandri și autospeciale medicale.

Citeste si: VIDEO- Înotător de performanță înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Cum a avut loc tragedia

Băiatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare

”La ora 14:12, am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea unei persoane din râul Bega, în satul Bodo. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompieri din cadrul Detaşamentului Lugoj, cu o autospecială de serviciu şi o barcă pneumatică. În sprijinul lor a fost trimisă autospeciala de scafandri din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Timişoara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a fost scos inconștient din mare, apoi a murit

De asemenea, alţi 4 subofiţeri din cadrul Staţiilor de pompieri Buziaş şi Făget s-au deplasat la locul evenimentului.

Victima, un minor în vârstă de 15 ani, a fost extrasă de către pompieri şi predată echipajului S.A.J. aflat la faţa locului pentru începerea manevrelor de resuscitare”, transmite ISU Timiş.

Un tânăr a fost scos inconștient din mare, apoi a murit

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un tânăr a fost scos inconștient din mare, duminică după amiază, în stațiunea Costinești.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță au precizat că acesta avea un  traumatism cranian grav.  Victima nu a fost identificată.

Citeste si:  VIDEO| Un tânăr de 17 ani s-a înecat la Mamaia

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest acest caz şi continuă cercetările pentru a lămuri întreaga situaţie, dar şi pentru a stabili identitatea victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si