Danny Santulli, un student de 19 ani de la Universitatea din Missouri, a fost forțat să bea o sticlă de vodcă combinată cu bere, printr-un tub, în timpul unei petreceri organizate cu colegii săi din "frăție".

Citeste si: Trei români au murit într-un accident în Cehia, în timp ce veneau din Anglia

Membrii frăției Phi Gamma Delta l-ar obligat pe Danny Santulli să consume alcoolul pentru a trece un "test de admitere" în grupul lor.

Citeste si: Un şofer amendat pentru alcoolemie a obţinut în instanţă anularea amenzii. Alcoolemia ar fi fost cauzată de șerveţelele umede

Adolescentul a leșinat și a intrat în stop cardiac, potrivit News.com.au. El a fost dus de urgență la Spitalul Universitar într-una dintre mașinile fratelui său, unde s-a constatat că conținutul său de alcool în sânge era de 4,86 la mie.

Colegii de frăție ai lui Danny, puși sub acuzare

Incidentul cumplit a avut loc în octombrie, iar acum avocații apărării au cerut ca alți membri ai frăției să fie trimiși în judecată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Judecătorul de fond a aprobat cererea ca noi inculpați să fie incluși în proces, pe motive de neglijență. Unul dintre ei e tânărul care ar fi organizat evenimentul în care Santulli a fost forțat să bea cantități excesive de alcool.

Cei doi colegi de facultate acuzați de rănirea prietenului lor

Un al doilea tânăr a fost trimis în judecata pentru ca in noaptea aceea s-a intors in camera lui Santulli si a vazut ca tanarul era complet inconstient, dar l-a lăsat acolo si nu a facut nimic pentru a-l ajuta.

„La 00:28, Danny a alunecat parțial de pe canapea și a ajuns cu fața la pământ, dar nu a avut control voluntar asupra brațelor sau picioarelor și a rămas acolo până când cineva care traversa camera l-a văzut și l-a ridicat din nou pe canapea”, se spune în cererea avocaților.

Citeste si: O tânără de 27 de ani din Vrancea a murit după ce a sărit din mașina pe care o conducea

Familia lui Danny i-a spus să renunțe la fraternitate, dar el a ripostat, spunând că nu este un fricos și un laș.

Colegii de frăție însă l-au constrâns pe Santulli să bea cantități excesive de alcool punându-i un tub în gură și turnându-i bere și vodca pe gât. Jocul prostesc s-a transformat într-o tragedie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si