Incidentul a avut loc luni, la spitalul Balș, județul Olt. Șarpele ar fi intrat pe o ușă de acces din spate, pe care o folosesc angajații unității medicale și care fusese lăsată deschisă.

Medicii au cerut ajutorul jandarmilor

Acesta s-a plimbat pe holul instituției, apoi, speriat de oameni, a intrat într-o sală de mese.

O persoană a filmat reptila, iar pe imagini se vede cum șarpele de un metru se ascunde inițial sub un calorifer, apoi se târăște pe perete.

Cum fereastra sălii de mese era închisă, reptila nu putea să scape. Medicii au chemat jandarmii, iar în mai puțin de 10 minute șarpele a fost prins și eliberat.

Citeste si: Un bărbat suspect de infectare cu variola maimuței, din București, ar fi fugit din spital. Este căutat de autorități

„În ziua de 13.06. a.c. orele 13:18 a fost primit un apel telefonic prin care s-a solicitat sprijinul pentru capturarea unui șarpe aflat în incinta sălii de mese a Spitalului Orășenesc Balș.  Patrula de jandarmerie din cadrul Secției Jandarmi Balș a fost directionată de către dispecerul unității, care a capturat șarpele cu o unealtă special destinată și l-a eliberat în mediul natural. De la începutul lunii iunie, jandarmii au intervenit pentru capturarea șerpilor în 7 situatii, în municipiul Slatina (4), în Bals (2) și Bobicesti (1)”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Olt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu la Spitalul din Sighetu Marmației. Focul a pornit de pe acoperiș

Managerul unității medicale a anunțat că se va face curățenie pe unde mai este iarbă în curtea spitalului pentru a evita astfel de incidente.

Invazie de șerpi în București

Grădina unui bloc din București este plină de șerpi. Locuitorii unui bloc din Sectorul 3 au rămas uimiți. Ei au surprins reptilele chiar şi în scara blocului, şi se tem că nu mai este mult până când vor ajunge şi în apartamente.

Citeste si: Polițiștii din Capitală au dat amenzi usturătoare pentru cei care au animale de companie și nu respectă obligațiile

Conform martorilor, șerpii s-au şi înmulțit deja formează un adevărat cuib. Cei mari sunt de doi metri, iar oamenii se tem ca nu cumva aceștia să ajungă şi în apartamente.

Citeste si: Mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2022 pentru familie și prieteni. La mulți ani!

Șarpele a fost văzut chiar la intrarea în scară, oamenii cred că a intrat în bloc în momentul în care a găsit uşa imobilului deschisă ca să se aerisească scara.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si