Cadavrul Brendei Venables a fost găsit după 40 de ani. Rămășițele femeii  au fost descoperite în fosa septică a casei unde locuia alături de soțul ei, un crescător de porci. El este principalul suspect al crimei. David și-ar fi ucis partenera de viață și a mascat totul.

Citește si: VIDEO- Crimă pe stradă la Iași. Criminalul a fost prins de polițiști și dus la reconstituire

Osemintele victimei au fost găsite după 40 de ani. Principalul suspect de crimă este soțul femeii, David Venables. Bărbatul este acuzat de uciderea soției sale pentru că ar fi continuat să aibă o relație amoroasă cu altcineva. Totul s-ar fi întâmplat în anul 1982.

David și-a ucis soția fără să stea pe gânduri

Polițiștii anunță că soțul femeii, un crescător de porci pensionar, ar fi judecat pentru uciderea Brendei Venables. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în anul 2019 într-o fosă septică din curtea în care victima a locuit alături de partenerul ei de viață.

Citește si: Elev de 12 ani, înjunghiat într-o școală din Argeș

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prima dată s-a auzit că Brenda s-a sinucis, deoarece era în depresie. Ulterior după efectuarea unor teste ADN s-a descoperit că rămășițele îi aparțineau Brendei, care nu mai fusese văzută de mai bine de 37 de ani.

Atunci când a dispărut femeia avea 48 de ani. Nimeni nu a mai văzut-o și nu a mai auzit nimic despre ea. Oasele au fost găsite într-un rezervor de chiar de nepotul femeii, după ce locuința a fost vândută.

Citește si: O ceartă dintre doi oameni ai străzii s-a încheiat cu o crimă

Brenda Venables și soțul ei erau într-o relație de mai bine de 14 ani. Bărbatul ar fi ucis-o pe partenera lui de viață pentru a-și putea continua aventura cu o altă domnișoară, Lorraine Styles.

În prezent, criminalul are 89 de ani și este anchetat de oamenii legii în urma acuzațiilor aduse.

Citește si: Un român de 40 de ani s-a întors în țară ca să-și ucidă soția și soacra. Polițiștii de frontieră l-au oprit la timp. Ce l-a dat de gol pe bărbat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si